+359 (0) 52 631 500 | office@perinov.com
bclose

Награди

Първо място и награда от Златен отвес 2012г.

През октомври 2012 година резиденция “Амарант” бе отличена с първо място в категорията “Ваканционни комплекси”.

В годините на силна конкуренция във Варненска област, екипната работа, почтеността и високата отговорност към нуждите на нашите клиенти ни утвърдиха като професионалисти с първа награда от Регионалния конкурс на КСБ „Златен отвес” – 2012 година в категория „Ваканционни комплекси” с резиденция „Амарант”, изградена в к.к. Св. Св. Константин и Елена.

Отличието е награда за вложената прецизност и професионализъм на целият екип, участвал в проектирането и изграждането на “Амарант”.

Разгледай проекта →

 

Повече информация за събитието и награждаването, можете да прочетете в нашия блог:
Строителна фирма Перинов и синове отличена с престижната награда Златен Отвес

Грамота и първа награда от Златен отвес 2011г.

През месец октомври 2011г. се проведе 10-я регионален конкурс „Златен отвес”, организиран от областно представителство гр. Варна.

Награда „Златен отвес” се връчва на празника по случай Деня на строителя от 1998 г. Тя отразява не моментното състояние на наградената фирма, а е признание най-вече за приноса към бранша и изградените позиции сред колегията.

За нас е чест да оповестим, че нашия екип беше удостоен с първа награда в категория „Жилищни сгради – многофамилни и еднофамилни” с проекта си еднофамилна сграда „Стария Пловдив”, Ракитника.

Разгледай проекта →

Диплома за участие в Златен отвес 2009г.

Всяка година Строителна камара Варна отличава фирмите с най-голям принос за строителния бранш в града и региона, връчвайки годишните си награди.

Наградите са разпределени в няколко категории, които отразяват различната специфика в дейността на фирмите, членуващи в Камара на строителите.

На 28.10.2009г. строителна фирма „Перинов § синове”ЕООД записа своето първо участие в 8-я регионален почетен конкурс с жилищна сграда, кв. „Чайка” в категория „Жилищни сгради – многофамилни и еднофамилни”.

Разгледай портфолио →
Удостоверения и патенти →
Услуги →