+359 (0) 52 631 500 | office@perinov.com
bclose

За нас

Представяне

„Перинов и синове” ЕООД е основана от Евгений Стойнов Перинов през 1992г. като фирма, която се специализира в областта на строителство, проектиране и инвестиции.

В годините на силна конкуренция във Варненска област, екипната работа, почтеността и високата отговорност към нуждите на нашите клиенти ни утвърдиха като професионалисти с две първи награди от Регионалния конкурс на КСБ „Златен отвес” – 2011 година – І награда в категория „Еднофамилни сгради” с обект „Старият Пловдив”, изграден в местност Ракитника (къщата, която е в стила на Стария град в Пловдив е с уникална възрожденска дърворезба и всичко в нея е произведено на ръка) и 2012 година – І награда в категория „Ваканционни комплекси” с резиденция „Амарант”, изградена в к.к. Св. Св. Константин и Елена.

Сградите, построени от „Перинов и синове” ЕООД са неповторими, понеже са изградени в хармония с природата. Живо доказателство за това е една уникална къща, построена върху скала. В хола на къщата е експонирана открита пещера, а в спалнята на втория етаж влиза и част от скалата.

Компанията, като инвеститор и изпълнител, е изградила своя собствена програма, с която има за цел да събере шедьоврите на българското строителство и архитектура през годините.

„Перинов и синове” ЕООД е член на Камарата на Строителите в България (І – V категория) от самото й начало, разполага с висококвалифицирани специалисти за всички етапи от строителния процес и си сътрудничи с доказани доставчици и подизпълнители от бранша.

Евгений Стойнов Перинов

Роден е през 1954 г. в Сливен. Баща му по образование и професия е строител и именно той влага в него любовта към строителството и поставя началото на бъдещото му призвание. Фамилията има богата история, която е свързана с името на Апостола за свобода Васил Левски. Семейната фирма и фамилията имат свой емблематичен знак, а именно герб с лъвска глава. Първата фамилна сребърна монета с лъва е сечена в Българския монетен двор през 2004г. От тогава е създадена традиция по една монета да се зазижда във всяка сграда, построена от семейната фирма.

Своите първи стъпки в строителството Перинов поставя още, когато е бил ученик, запален от баща си, който тогава е работил в „Пътни строежи” – Шумен. Всяка година в продължение на един месец младият Перинов е изпълнявал длъжността фигурант.

Професионалният си опит натрупва в строителни комбинати в Бургас и Варна, като споделя, че винаги е имал щастието да работи с големи професионалисти, от които много е научил и взел. Използва наученото в строителната практика, като го пречупва през собствената си професионална призма. Професионалните качества на младия строител са забелязани и от Министерството на отбраната, където работи в продължение на 15 години.

 

Защо да изберете нас

Безупречно клиентско обслужване
Комуникираме добре и навреме
Честност и интегрираност
Не най-големите, но с най-добрата стратегия

Нашите умения

Строителство85%
Ремонти90%
Гаранционен сервиз95%
Довършителни работи60%
Монтажи50%
Поддръжка75%

Нашите услуги

Нашите партньори